wachten...

→ Winkelwagen bijgewerkt

E-mail verzonden!

E-mail niet verzonden!

Artikel niet meer op voorraad!

Succes

Over jeugdcompetitie badminton en de oprichting van BCV

Badminton Club Veldhoven (BCV) is jong. De club is in 2011 opgericht en door het enthousiasme van het bestuur en de leden is de club in korte tijd uitgegroeid tot één van de betere Badmintonclubs in Veldhoven en omgeving.

De oprichting van Badminton Club Veldhoven

De Badmintonclub BCV is opgericht, puur omdat er vraag naar was. En daar ligt ook gelijk het succes van BCV. De Badmintonclub werd namelijk opgericht om de jeugd die bij Sportieve Recreatie Heikant al badminton speelden ook de mogelijkheid te geven NBB competitie te spelen.

Inmiddels zijn we 7 jaar verder en is besloten om Badminton Club Veldhoven en Sportieve Recreatie (afdeling badminton) samen verder te laten gaan onder de naam Badminton Club Veldhoven waardoor er nu een Badminton Club is ontstaan die voor jong en oud is en waar competitie gespeeld kan worden bij de Nederlandse Badminton Bond (NBB) en/of de Helmondse Badminton Bond (HBB). BCV is nu een grote Badminton Club in Veldhoven met meer dan 110 leden.

Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op; het bestuur van BCV helpt je graag verder.